Fråga & boka här!

Emergency First Response (1 dag)

Primär hjälp (hjärt- och lungräddning) lär dig att hantera livshotande nödlägen. Den här kursen fokuserar på primär hjälp genom en kombination av teori, praktiska övningar och realistiska scenarios. Detta hjälper dig att få självförtroende i din förmåga att tillhandhålla hjälp när nödlägen uppstår. Första-hjälpen delen lär dig hantera skador och sjukdomar som inte är direkt livshotande. Du får fokusera på sekundär bedömning och första-hjälpen genom teori, pratiska övningar och realistiska scenarion. De här färdigheterna hjälper dig inte enbart vid dykning och snorkling utan ger dig en utbildning i att kunna hantera och agera vid en olycka vart den än uppstår.

Emergency First Response (EFR) ฿ 4,900
Care For Children (CFC) ฿ 4,900
EFR & CFC Combined ฿ 6,500


PADI Oxygen Provider (1 dag)

PADIs Oxygen Provider specialitetskurs är en första-hjälpen kurs med syrgas som tar en dag att genomföra. Kursen lär dig hur man känner igen dyksjukdomar som ska behandlas med syrgas. Visste du att färre än 50 procent av alla skadade/sjuka dykare erhåller syrgas på plats, och att ännu färre erhåller syrgaskoncentrationer som närmar sig det rekommenderade 100 procenten?

Genom att lära sig hur man hanterar syrgas vid nödlägen blir du redo att hjälpa andra dykare i nöd om det skulle behövas.

Oxygen Provider ฿ 4,900

PADI Rescue Diver (3 dagar / 3 dyk)

Räddningskursen är allvarlig, utmanande och väldigt rolig. Våra dykinstruktörer kommer att se till att du blir tränad och utbildad för att kunna hjälpa och rädda dykare i nöd, förutse problem och hantera olycksplatser och räddningsoperationer. Du får fördjupade kunskaper i stresshantering, olyckshantering och mycket mer. Övningarna du lär dig och scenarierna du får träna på i det öppna havet runt västkusten i Thailand, gör dig till en mer komplett dykare. Utrustning, certifieringsavgift samt elektronisk manual ingår i priset.

PADI Rescue Diver ฿ 14,500*
Rescue Diver & EFR kombinerat ฿ 17,900*

Om du har ett Kon-Tiki certifikat får du 5% rabatt på alla turer, kurser eller utrustning.

(kan inte kombineras med några andra rabatter, erbjudanden och paketpriser)

* Marinparksavgift för Hin Daeng & Koh Haa kan tillkomma

2017 COE Logos white bkg translations en US UK

 

Go to top