Fråga & boka här!

Prova på dykning (1 dag / 2 dyk)

Upplev spänningen och äventyret under ytan med hjälp av luftcylindrar. Inget kan jämföras med känslan av att vara "viktlös" och spänningen med att andas under vattnet. Att på ett enkelt sätt dyka över korallreven och upptäcka det vackra och fantastiska marina livet som du bara har drömt om. Endast en dykare vet hur det känns! PADI Discover Scuba Diving programmet definieras inte som en dykkurs men ger dig en perfekt introduktion till den vackra och helt fantastiska undervattensvärlden. Du får prova på att dyka med en erfaren Kon-Tiki instruktör och upptäcka de färgsprakande korallreven och det fascinerande marina liv som Andamanhavet erbjuder.

Prova på dykning ฿ 4,900*

Scuba Diver (2 dagar / 2 dyk)

Allting har en början. PADIs Scuba diver kurs är ett internationellt godkänt dykcertifikat. Du kanske är tidsbegränsad eller bara vill lära dig de grundläggande kunskaperna men fortfarande bli certifierad., eller bara komma igång för att vid ett senare tillfälle fullfölja och fördjupa din träning. Om så är fallet är detta kursen för dig! Under två intensiva dagar får du lära dig de grundläggande kunskaperna i klassrummet och dykträning i våran pool. Vi tar med dig och dyker på ett av Thailands fantastiska korallrev runt om Koh Haa eller Phi Phi öarna. PADI Scuba diver kursen är första stegs-certifikat som är perfekt för semesterfirare eller du som bara planerar att dyka ett fåtal gånger per år och vill känna dig trygg i det.

PADI Scuba Diver ฿ 10,900*


Open Water Diver (3-4 days / 4 dives)

PADIs Open Water diver certifikat är världens mest kända apparatdykkurs. Detta är normalt sätt det första steget i din dykkarriär. Äventyret kan börja med detta certifikat i din hand. Kursen tar normalt sätt 4 dagar att genomföra. De första två dagarna får du lära dig grundläggande dykteori och öva på färdigheter i poolen. Efter att ha avklarat denna sektion är du redo för dina öppna havs dyk på reven i Thailand.

Om du har ett Kon-Tiki certifikat får du 5% rabatt på alla turer, kurser eller köp.

(kan inte kombineras med några andra rabatter, erbjudanden och paketpriser)

PADI Open Water ฿ 14,900*

Tillägg

- Touch/E-learning en interaktiv platform där du gör dykteori innan ankomst +฿ 1,000
- Lär dig dyka med dator +฿ 1,000
- Extradyk +฿ 900
- Avvägningskurs +฿ 3,700
- Nitroxdykare +฿ 4,900
- Advanced Open Water +฿ 9,000*

* Marinparksavgift tillkommer: ฿ 600 (per dag)

2017 COE Logos white bkg translations en US UK

 

Go to top