Fråga & boka här!

Professional Courses

PADI IDC instruktör dykning kurser koh lanta thailand

Sluta drömma och förändra ditt liv istället. Vi kan hjälpa dig att skapa en karriär inom dykning, där du lämnar 8-5 jobbet bakom dig. Att bli professionell dykare kräver hårt arbete och disciplin, men belöningen är obeskrivlig.

ADI Specialty kurser

PADI specialty kurs dykning koh lanta thailand

Gillar du att fotografera undervattnet, lära dig nya dykfärdigheter eller prova ny utrustning? Genom Kon-Tikis stora utbud av specialutbildningar kan du lära dig att uppleva vrak, grottor, nya djup och utrustning på ett säkert sätt.

PADI Avancerade kurser

PADI Advanced kurs dykning koh lanta thailand

Är du en certifierad dykare som söker efter mer erfarenhet? Med Adventure Diver samt Advanced Open Water kurserna kommer du att lära dig mer färdigheter för att bli bekvämare i vattnet.

Sidemount Kurser

PADI sidemount kurs dykning koh lanta thailand

Sidemount erbjuder ett nytt och bekvämt sätt att dyka på. Genom att konfigurera din utrustning och färdigheter så att du bär cylindrarna på höfterna, kommer ge perfekt trim och strömlinjeforming.

PADI EFR & Rescue kurser

PADI EFR Rescue diver kurs dykning koh lanta thailand

Genom att bygga på tidigare kunskaper så kommer EFR samt Rescue kurserna att utveckla dina färdigheter i problemlösning och stresshantering. Kurserna kan vara krävande men givande och kommer att sätta dig i stressiga situationer där du kommer att behöva ta kontroll.

Nybörjarkurser

PADI SCUBA dykning kurser koh lanta thailand

Upptäck spänningen och äventyret med undervattensvärlden. Inget kan jämföras med känslan av att vara ”viktlös” och andas under ytan medan man glider fram över ett korallrev fullt av marint liv.

Teknisk Dykning

Teknisk-dykning-koh-lanta-thailand

Genom att vara på gränsen av utveckling och färdigheter, där de lämnar 99% av dykvärlden bakom sig, utforskar de tekniska dykarna platser där få har varit tidigare.

Go to top