Fråga & boka här!

Få ut det mesta av din dykning med Kon-Tiki’s nya koncept -
Tailor Made Diving™

Kon-Tiki har sedan vi öppnade våra portar konstant sökt efter den ultimate dykupplevelsen. Detta leder självklart till frågan: Vad är det ultimata dyket? Är det att på nära håll uppleva ett möte med en av havets jättar? Är det att genomföra ett tec-dyk till platser få dykare någonsin kommer att besöka, eller är det helt enkelt att få dyka tillsammans med din favorit-buddy guidad av er egna dyk-butler som helt och hållet planerar dyket efter era behov och önskemål?

Efter att ha mediterat över frågeställningen inser vi att den ultimata dykupplevelsen varierar beroende på vem man frågar. Det handlar i slutänden om att realisera DIN vision, utmana dig på DIN kunskaps och erfarenhetsnivå och att skräddarsy upplevelsen till den enskilde dykaren.

Dessa insikter lade grunden för ett koncept som vi valt att kalla Tailor Made Diving™

Se det som en verktygslåda full av komponenter så att du själv kan plocka ihop och skräddarsy just DITT drömdyk. Så ta gärna en till på de olika valmöjligheterna nedan och börja planera för det ultimata dyket. Skulle du sakna något i nedanstående, så tveka inte att kontakta oss så skall vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

ServicePrisVad är detta?
Scuba Review ฿ 1,000 Har det gått ett tag sedan du senast dök? Låt oss sätta dig i en mindre grupp på max 2 gäster och damma av dina färdigheter på ett lugnt och tryggt sätt. Vi kommer att se till att du av slutet av dagen utvecklat din förmåga kanske längre än du först förväntat dig.
Privat Guide ฿ 1,500 Har du speciella önskemål rörande din dykning? Kanske vill du ta det extra lugnt eller helst vill ligga stilla och fotografera nakensnäckor? Kanske du tänkt fria till din partner, eller bara föredrar att göra din grej.Här får du din egen dyk-butler antingen helt för dig själv, eller att dela med din favorit-buddy för att verkligen anpassa dykupplevelsen efter era önskemål.
Safari ฿ 1,000 läs mer här
Tec Fun Dive ฿ varierar Är du en Tec-nörd som släpar runt på en rebreather vart du än reser? Eller känner du att du vill njuta av de unika upplevelser tec-dykningen kan erbjuda oss invigda? Dela med dig till oss av dina tankar så skall vi göra vårt bästa i att omsätta dom till verklighet.
Special utrustningPrisVad är detta?
Mask med styrka ฿ 300 Bär du glasögon? Vi kan förse dig med en mask med slipade glas å att du kan få ut maximalt av din dykdag.
Dykdator ฿ 300 Om du vill njuta av friheten och den fullständiga kontroll en dykdator kan erbjuda är detta alternativet för dig.
Nitrox / Dyk ฿ 300 Vill du öka säkerhetsmarginalerna på dina dyk? Kanske vill du och din privata guide förlänga bottentiden på dykplatsen? Nitrox är svaret (certifikat krävs).
Digital hyrkamera ฿ 1,200 Finns det inte på bild så har det inte hänt. Detta kommer tvinga dina vänner därhemma att acceptera att du dyker med valhajar på din fritid.
Dyklampa ฿ 300 Vill du testa nattdykning på vår BBQ-tur eller kanske utforska överhäng och sprickor i jakt på den där exotiska arten? Då behöver du en dyklampa.
15 liter cylinder ฿ 300 Brukar du få slut på luft snabbare än dina dykkamrater? Hyr en större tank och förläng ditt dyk.
Dubbelpaket ฿ 1,400 För dig som vill ha ett ännu större luftförråd eller som planerar att dyka Tec med oss tillhandahåller vi en klassisk tec-konfiguration med dubbeltank.
Side Mount ฿ 1,000 Föredrar du att dyka Side mount-konfiguration? Inga problem. (Certifikat krävs)
TilläggPrisVad är detta?
Dykförsäkring
/dag
฿ 250 Om du inte redan har heltäckande försäkring så erbjuder vi en mycket prisvärd dagsförsäkring.
Vidareutbildningar  
Har du ambitioner att utveckla din dykning och kunna välja bland ännu fler upplevelser? Kontakta oss angående tillgängliga vidareutbildningar. Få saker är roligare eller mer utvecklande. Läs mer på vår kurssida här

 

2017 COE Logos white bkg translations en US UK

 

Go to top