Fråga & boka här!

Tailormade Diving

tailor-made-diving-on-koh-lanta

Kon-Tiki har sedan vi öppnade våra portar konstant sökt efter den ultimate dykupplevelsen. Detta leder självklart till frågan: Vad är det ultimata dyket?

Koh Haa

koh haa dykning koh lanta thailand

“Fem öar” på Thailändska, är en grupp obebodda öar som många ser som ett alldeles orört paradis. Öarna är kända för det kristallklara turkosa vattnet och lagunen som ligger skyddat av kalkstensklippor.

King Cruiser Vraket

king cruiser vrak dykning koh lanta thailand

Den 4 maj 1997 sjönk den 85 meter långa passagerarfärjan ”King Cruiser” under en transfer till Phi Phi-öarna. Färjan gick på grund på den populära dykplatsen ”Anemone Reef” och idag vilar hon på havsbotten på ett djup av 30 meter.

Safari

Diving koh lanta safari koh haa phi phi bida islands

Vi lovar att alla skall lära sig något nytt på våra turer, men vi vill ge våra dykare ännu mera kunskap. Boka en safari och man går på djupet med kunskap om revet och dess innevånare.

Hin Daeng & Hin Muang

hin daeng muang manta ray dykning koh lanta thailand

Dessa två klippor utgör två av de vackraste dykplatserna i världen och det finns flera skäl till detta. Hin Daeng, som översätts till ”Red Rock” reser sig från havsbotten på 60 meters djup till strax ovanför ytan.

Phi Phi BBQ Sunset & Nattdykning

snorkling natt dykning thailand phi phi öarna koh bida lanta kontiki

Upplev dykning vid skymningen och efter mörkret har lagt sig på en resa till Phi Phi- och Bida-öarna. Vid den här tiden på dygnet börjar polyperna från hårdkorallen komma ut och revet går då från hårt till mjukt.

Phi Phi-öarna

snorkling dykning thailand phi phi öarna koh bida lanta kontiki

Ögruppen Phi Phi är välkänd över hela världen som en stor dykdestination. Det lever verkligen upp till sitt rykte genom det spektakulära landskapet och det stora utbudet av marint liv.

Go to top